dijous, 6 de març del 2014

XERRADA DE L'ALCALDE AMB ELS ALUMNES DE 1R BATXILLERAT

El 21 de Febrer, l’Àgora de l’institut va rebre el nostre alcalde, el senyor Alberto López, que va oferir una tertúlia als alumnes de 1r de Batxillerat sobre els problemes de la Llagosta.

Durant la tertúlia, li van preguntar variats dubtes sobre la Llagosta. El senyor Alberto López va respondre amb molta iniciativa tota i cadascuna de les preguntes que li van fer. Un dels temes era la situació en que es trobava l’skatepark. L’alcalde va respondre que l'skatepark s’arreglarà en breu i pel maig es farà una espècie de torneig per a tots aquells que vulguin participar. A continuació, un noi li va preguntar si tenia una carrera, i ell va respondre que no té cap carrera, perquè va començar a treballar i treballar i no va tenir temps de fer-la. Té la il·lusió de treure’s una carrera en un futur. També va dir que al Parc Popular li fa falta una remodelació, però no es podrà fer pel simple motiu que no hi ha diners i costaria al voltant de 3M€ o 4M€ un parc nou. Uns instants més tard, li van preguntar pel tema de la fira, que cada vegada hi havia menys atraccions. Al que ell va respondre que no depen d'ells, que depen dels feriants que se'n van a altres pobles aquells mateixos dies, perquè creuen que tindran més beneficis en un lloc amb més gent.

Mostrando CAM00477.jpgMostrando CAM00481.jpg

Algunes preguntes que li van preguntar que són importants al nostre país, és sobre la independència, la llei d’avortament, la Doctrina Parot i la corrupció. A la primera va respondre que està d’acord al dret a decidir, però que falta molt per tenir el dret. A la llei d’avortament va respondre que està totalment en contra, i que estem retrocedint als anys 80 i que les dones estan obligades a córrer riscos i això no pot ser. Sobre la Doctrina Parot està en contra i no vol la justícia fins a aquest punt. I sobre la corrupció va contestar que s’ha d’eradicar totalment. Tampoc creu que pot succeir aquí el que esta succeint en Kiev.

L’alcalde també va dir que el carril bici no servia per a res i, al final de la xerrada, l’alcalde va anunciar que a partir d’aquest any donaran un premi per al millor treball de recerca. L'alcalde va nombrar moltes vegades a Chomsky, lingüista, filòsof i activista nord-americà.

Valoració: l'alcalde ens ha semblat un home amb les idees ben clares, fent de la Llagosta un lloc millor i confiem i esperem que compleixi les seves idees.


Mostrando CAM00479.jpg

Joel Fernandez Sahuquillo i Cristian Cordero Torres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada