dijous, 6 de març del 2014

L'EXPOSICIÓ DE LAURA GONZÁLEZ. TR: L'ARBRAT VIARI DE LA LLAGOSTA.

                            
La Laura González feia el treball de recerca sobre els arbres que podem trobar als carrers de la Llagosta, concretament, i en les seves paraules: "he localtzat els arbres més importants de la Llagosta, a més de fer 33 fitxes d'aquests arbres". Tot això podeu veure-ho en el seu blog:
http://arbratlallagosta.blogspot.com.es/
         
Mostra de la informació que podeu trobar en el blog de la Laura
El treball de la Laura no era gens fàcil, va escollir-lo per superar-se ella mateixa, es va deixar la pell per trobar tota l'informació, com que el va fer ella sola (amb l'ajut de la seva tutora) va haver d'esforçar-se molt. Finalment li va quedar impecable i creiem que va donar una bona impressió als membres del tribunal. El contingut del seu treball era ampli, la seva exposisió va durar 20 minuts aproximadament, i es notava que tenia les idees molt clares, tot i que a l'hora de exposar es va posar molt nerviosa, a mesura que anava passant el temps, es va anar calmant.Va tenir alguns errors lingüístics, però finalment l`exposició va estar molt bé.

Però la feina que ha fet la Laura no queda aquí. Segons explica ella mateixa:  "el meu objectiu és que aquesta invertigació serveixi com a aplicació per orientar les escoles de la Llagosta  i que sàpiguen quins tipus d´arbres tenim a la nostra localitat". Esperem que pugui aconseguir-lo.

Jason Merino, 4t C
(amb la col·laboració de Carlos Navarro i Ainhoa de Pablo)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada