dijous, 21 de març del 2013

VIDEOJOCS. Uncharted 3.


Som dos nois de 2n d’ESO, amants dels videojocs. Per això hem decidit tractar aquest tema i, durant unes setmanes, anirem publicant jocs de diversos gèneres. L’objectiu és informar a la gent de què tracten els videojocs que anirem publicant. Després farem una petita enquesta per saber quins dels jocs us agraden més. Esperem que us agradi!

Uncharted 3: La traició de Drake




Introducció: Hem pensat de fer aquest joc, perquè tot i que ha estat entre els més venuts, la gent no el coneix gaire.
Característiques: És el tercer videojoc d'acció-aventura de la sèrie Uncharted, i igual que els seus anteriors lliuraments, és d'ús exclusiu per a la Playstation 3. És un videojoc  desenvolupat per Naughty Dog i publicat per Sony Computer Entertainment. Llançat al mercat nord-americà l'1 de novembre de 2011 i a Espanya el 2 de novembre de 2011.
Sinopsi: El viatge ens porta per diverses localitzacions, des d'Orient Mitjà fins a Europa, i va acompanyat de l'acció i espectacularitat cinematogràfica marca de la casa. El bo de Nate també compta amb un major i renovat repertori d'atacs amb armes i a puny descobert, així com un nou sistema de lluita que ens permet enfrontar-nos a diversos enemics alhora.
Gènere: Aventura.
Plataforma: PS3.
Daniel Escobar i Germán Ginés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada