dijous, 7 de març del 2013

L'EXPOSICIÓ D'ARGOITZ GUIJARRO I ERICK VARGAS. TR: "Pàrquing rotatori"

Nosaltres som alumnes de 4t d'ESO i per això veure una exposició del treball de recerca de 2n de Batxillerat ens va semblar una mica nou. Va ser una experiència molt interessant i instructiva, ja que ens va servir per fer-nos una idea sobre en què consisteixen els treballs de recerca.

L'Argoitz i l'Erick, mostrant el seu treball


L’exposició que vam veure va ser realitzada per l’Erick Vargas i l’Argoitz Guijarro. Ells, amb el seu treball, pretenien solucionar el problema de l’aparcament a ciutats com Madrid o Pequín mitjançant el pàrquing rotatori, solució que permetria una millora considerable, ja que els carrers estarien lliures de cotxes aparcats i disminuirien els riscos de desperfectes al treure el cotxe, a més d’estalviar temps, perquè disposa d’una base mòbil que deixa el cotxe a la sortida. Tot el procés és automatitzat i controlat per ordinador.

  

La maqueta del pàrquing rotatori


Veure'ls fer l'exposició també ens va servir per adonar-nos de com caldrà exposar el nostre treball davant d’un tribunal de professors. Per exemple, ells van utilitzar esquemes per a que l’exposició s’entengués millor.
En resum, ens va agradar molt l’experiència perquè d’aquesta manera vam poder observar els passos a seguir per fer un bon treball.

Sara Pellicer i Alba Ramírez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada