Aquí la teniu:
Ingredients
<1 kg de filets d’emú. 23 €
<2 moniatos. 2,50 €/kg
<1 patata gran. 0,78 €/kg
<Mantega. 1,95 €
<Sal i pebre.
<10 fulles d’anís.
<100 ml de vi porto. 30,69 €
<200 ml de nata líquida. 2,40 €
<100 g mantega
Preparació
Es couen i es fa un puré espès amb el moniatos, patates, mantega, sal i
pebre. Es manté calent mentre es prepara la resta.
Per a la salsa: Es barreja l’anís amb el porto. A la paella (sense netejar)
on s’han fregit els filets, s’hi posa el porto, i es deixa bullir fins que se
n’hagi reduït la meitat. S’hi afegeix la nata i a foc lent es redueix quasi a
la meitat. Afegiu la mantega tallada en trossets petits. Rectifiqueu, si
cal, de sal i pebre, i coleu-lo.
Col·loqueu el filets en forma de ventall en una plata amb el puré a sota
del mànec del ventall. Tireu la salsa per sobre. Es pot acompanyar amb pèsols,
cols de Brussel·les, espàrrecs...
Esperem que us hagi
agradat tot i que creiem que només els atrevits cuinaran i menjaran aquest
plat. Bon profit!
Miguel i Marc
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada