dimarts, 5 de març del 2013

UGANDA


En Marc i en Miguel tornem amb un nou país que segur que no coneixíeu, Uganda, que se situa tocant amb el famós Llac Victòria, on comença el riu Nil.

Al 1962 es va independitzar del Regne Unit, als anys següents hi van haver unes quantes guerres civils però cap als 80 ja es tranquil·litzà tot.

Al paisatge predominen els llacs. Al nord hi ha sabanes i al sud la selva, el clima canvia molt d’un lloc a un altre del país. Té una extensió bastant gran, per tant  hi ha molta població on tots parlen angles o suahili.

La cultura és bastant variada, tot i que es trobi a Àfrica la majoria de població és cristiana davant dels hindús. A Uganda és famosa la vestimenta dels homes denominada kanzu, i la de les dones gomesi, que els podeu veure a la foto.



El plat més conegut d’Uganda és el matoke, fet de plàtan envoltat de les seves fulles, es cou i es tritura i es menja amb una salsa feta de verdures, cacauets o algun tipus de carn.


Per acabar, com sempre us hem buscat algun vol per visitar aquest país tan curiós. Sortiria per uns 500€. Esperem que us hagi agradat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada