dimarts, 25 de febrer del 2014

Una estudiant del MIT (Institut Tecnològic de Massachusetts) al nostre institut!

La Pam Cai estudia a una de les Universitats americanes de més prestigi, el MIT.
Aquesta Universitat té un programa, el MISTI, que permet als seus alumnes fer pràctiques docents a països de tot el món alhora que promocionen l'estudi de les carreres científiques i de les enginyeries. Com que l'institut Marina participa en aquest programa, vam tenir la sort de comptar amb ella durant una setmana. És a dir, mentre la Pam es formava com a futura professora, tenia la missió de transmetre als alumnes del Marina el gust per la Ciència i la investigació.

Així, la Pam va explicar quina recerca fa al MIT als alumnes de Biologia de 2n de Batxillerat (i, al mateix temps, ells li van explicar en què havien consistit els seus treballs de Recerca), als de Química de 1r de Batxillerat els va fer una exposició sobre l'evolució del concepte àtom al llarg del temps i als que fan Ciències del Món Contemporani (també de 1r de Batxillerat) els va ajudar a fer activitats sobre el canvi climàtic.


També vam aprofitar el fet que la Pam fos de parla anglesa perquè anés a diferents classes d'ESO a explicar la seva trajectòria com a estudiant fins a arribar a poder entrar al MIT.

Fruit d'una d'aquestes xerrades és el text que us presentem a continuació, en el qual un grup d'alumnes de 2n d'ESO ens expliquen el que van esbrinar sobre la Pam:

Pam Cai, an excellent student and person: an example for all of us.

Pam Cai is twenty-one years old. She lives in Boston, Massachusetts.
In her family there are five people: two younger brothers, her mum and her dad.
She hasn´t got any pets, but she would like to have a dog.
She studied secondary school in Connecticut. Her school was small and it was similar to our school. The building was rectangular. There was a swimming pool, a football field, a baseball field and a computer classroom. She likes our school a lot because the students are very energic and it’s funny.
She was an excellent student. She never got a mark below 9.5. Her favourite subjects at school were maths and science, because maths is everywhere.
She didn´t like history because she hasn’t got a good memory and she doesn’t like to study about the past.
She came to Catalonia because her school has a project to encourage students all over the world to study engineering, science and maths. This project is called Global Teaching Labs. She loves the weather in Catalonia in winter, because it’s warmer than in Boston.
Last year she was in China helping some students at the university to build a robot that can listen and see people or objects behind a wall.

In China she loved the food, all the food. Her best experience in China was when she spent a week climbing one of the highest mountains in China.

Alumnes de 2n d'ESO B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada