divendres, 28 de febrer del 2014

L'EXPOSICIÓ DE MARC GUTIÉRREZ. TR: CONSTRUCCIÓ D'UNA BICICLETA RECLINADA.

L’exposició de Marc Gutiérrez va transcórrer amb un ambient tranquil i relaxat gràcies principalment al to moderat i fluix amb el que el jove estudiant va exposar-nos un projecte que tanmateix mostrava el duríssim treball previ que havia portat.
Durant l’exposició vam poder gaudir d’aproximadament mitja hora d’una explicació perfectament detallada del noi, que no va tenir inconvenient a explicar pas per pas com va crear la seva pròpia bicicleta reclinada de principi a fi amb els seus propis recursos. Serè, tot i la pressió que exercia un jurat format per Jordi Jímenez, tutor que ha guiat a Marc durant el treball, Miguel Herreros i Judit Tolentino, va presentar-nos un Power Point, en el que vam poder observar un ampli repertori de diagrames, imatges i textos dels diferents passos que va seguir per crear la bicicleta.
Ja acabant la presentació, l’estudiant ens va mostrar quines conclusions havia extret del seu dur treball i com creia que havia acomplert els seus objectius. Finalment va donar un sincer agraïment a Jordi Jímenez per guiar-lo en aquesta experiència i la gran ajuda que aquest va proporcionar-li i va donar gràcies als altres membres del jurat pel seu temps i ens va reproduir un vídeo de la seva bicicleta ja en ús, movent-se pel carrer sense dificultats.
Ja acabada l’exposició, cada membre del jurat va exposar les seves opinions i tots tres van coincidir en la bona preparació que Marc havia mostrat, i només Miguel Herreros va trobar un “però” a la part teòrica del treball on va trobar a faltar la comparativa entre la bicicleta reclinada i altres bicicletes semblants.
Personalment, tant jo com el meu company Roger vam trobar l’exposició molt interessant i vam coincidir que el noi mereixia un 10 pel gran treball, sense cap objecció.
                                 
                                                                                 Carlos Javier Melo Novoa
                                                                             Roger Periáñez San Nicolás                                                                                                                 4t A                                             
                                                                                                                    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada