divendres, 28 de febrer del 2014

L'EXPOSICIÓ DE DOLORS NAVARRO. TR: "L'ÚS EDUCATIU D'AUDIOVISUALS A BATXILLERAT. ESTUDI DE CASOS"

El dia 14 de febrer es va realitzar l'exposició del treball de recerca de la Dolors Navarro, alumna de segon de Batxillerat humanístic. L'exposició va tenir lloc a l'aula T31 a les 13:00 hores.

L'exposició anava sobre l'ús d'audiovisuals a les classes de Batxillerat. Primer, la noia va introduir el tema amb una explicació força acceptable per tal de fer als espectadors, i en major grau d'importància, al tribunal, cinc cèntims del tema sobre el qual anava a parlar. En segon lloc, va exposar la tesi del seu treball i finalment, va informar sobre els resultats que havia obtingut, mitjançant un discurs llarg però que va tenir un cert punt d'interès. Dins de la darrera fase, va explicar que havia fet una enquesta a diversos alumnes i professors i que el resultat d'aquesta s'havia situat clarament en el bàndol dels que deien que "sí" a la introducció de les noves tecnologies a les classes, ja que un tant per cent força elevat, és a dir, la majoria de persones, estava d'acord en què l'ajuda de les tecnologies havia fet que les classes funcionessin molt millor.

Durant tota l'exposició, la noia va mostrar un cert nerviosisme, però a l'hora d'explicar el seu treball no es va notar en excés, ajudant així a la comprensió de les seves paraules. Calia destacar en la noia la bona traça d'acompanyar les explicacions amb els seus gestos i el gran domini que tenia del català, ja que s'expressava molt bé i amb molta claredat. Malgrat els nervis, ho va fer bastant bé i va mostrar tot l'esforç que li havia posat al treball que durant mesos havia estat elaborant.

Per acabar, el tribunal, que havia intervingut en l'exposició realitzant algunes preguntes, va fer una valoració del treball de la noia. Aquest, estava format per tres professors del centre: Miguel Herreros, Josep Lladó i Ramon Benabarre, que van valorar principalment la presentació del treball. Estava força treballat però els membres del jurat van explicar a la noia allò que no els havia agradat del tot, com per exemple, la falta de divisió en paràgrafs en cada full i la revisió ortogràfica.

Després d'aquestes valoracions es va donar per finalitzada l'exposició.

GERARD BARTALOT i CARLOS MELO, 4t A




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada