dijous, 20 de febrer del 2014

Treballs de Recerca 2014 (Quina feinada!)

Tal com vam fer durant el curs passat, aquest any alguns col·laboradors de la revista han assistit a diverses exposicions dels treballs de Recerca que els alumnes de Batxillerat van presentar el 13 i 14 de febrer passats.
Per als col·laboradors ha estat una bona experiència que els ha permès veure de prop en què consisteix aquesta tasca tan difícil i costosa (fruit de molts mesos de feina), i, ara, ens ho explicaran a nosaltres, lectors i lectores d'AniraM.

Durant els propers dies, doncs, podreu saber com va anar la construcció d'una bicicleta reclinada, la reivindicació de la importància del ciclista Fausto Coppi, la recerca en noves teràpies cel·lulars per a la fibrosi pulmonar idiopàtica, un registre exhaustiu dels arbres de la Llagosta, una possible explicació de per què als estudiants catalans els costa tant aprendre anglès, una visió de les relacions entre la moda i les matèries acadèmiques, un estudi sobre l'ús d'audiovisuals a les classes de Batxillerat o l'aplicació del codi de barres a les papallones!!!!

Impressionats? Sí, podeu estar-ho. Estigueu atents a la revista, perquè anirem publicant les cròniques de totes aquestes exposicions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada