dimecres, 5 de juny del 2013

One Direction: UN CONCERT INOBLIDABLE (22-5-2013)

Aquesta boy band va arribar primer a Barcelona, van arribar a la matinada del dimarts des d'Itàlia. Així començava el seu Tour  per Espanya, una aventura que sempre recordaran.
Els nois es van allotjar a l'Hotel W a Barcelona. Al dia següent que arribessin va ser el primer concert, al Palau Olímpic de Badalona, després de tota aquesta experiència van anar a Madrid a fer dos concerts, el 24 i 25 de maig.. 
Tot va començar així:
Moltes Directioners esperaven a les portes del hotel W de Barcelona perquè sortissin, altres ja estaven fent cua al Palau Olímpic de Badalona. Moltes van veure passar dos cotxes on eren els nois, que anaven al pàrquing del palau.
Van arribar a les 5:00 h, de la tarda.
A les 18:30 h , el Pavelló Olímpic de Badalona obre les portes perquè el públic comenci a entrar.
A les 19:10 h, Un cop a dins, comença l'actuació de Camryn , artista convidada.

A les 20:40 h, comença el concert de One Direction. 1r concert de la gira Take Me Home Tour a l'Estat Espanyol. 


Dins del palau.
Nervis. Impaciència. I per fi un vídeo en el que Liam ens convida a entrar-nos en una festa. Es tanquen els llums del palau i criden a crits als nois, apareixen a l'escenari!
La primera cançó va ser “Up All Night”




Van cantar dues cançons més i els nois van començar a saludar a totes les Directioners en espanyol. Uns dels moments més especials va ser quan tots cinc van pujar a una plataforma mòbil para actuar en mig del pavelló. Allí també es va produir un moment divertit quan Liam y Niall van començar a jugar entre ells i fer com si es barallessin, o quan van llegir un Tweet en el qual deia que ballessin la Macarena, un altre Tweet els demanava que fessin una batalla de ball entre One Direction i els músics.
http://www.youtube.com/watch?v=ORz1tmp34-E --> ballen la Macarena

El moment ROMÀNTIC de la nit va ser quan una fan va llençar un globus en forma de cor a   Niall y Louis a l'escenari. ¡¡Súper dolç!!

Després, en el descans dels nois, es va produir un vídeo en el qual tots cinc nois apareixen disfressats d'avis a Londres i on ningú els reconeixia. i A la part final Niall y Harry van sortir vestits amb la samarreta del Barça.  Però els moments més emocionants van ser en "What Makes You Beautiful", amb la qual l'estadi es va omplir de globus, "Kiss You", con una posta en escena ESPECTACULAR i "Little Things", durant la qual, en una estrofa, Niall va dir “TE AMO”.

Potser tardarem un temps abans de tornar a tenir-los però fins llavors, les Directioners d’Espanya continuarem sent les MILLORS del món, segons van dir durant el concert.




Karina Zambrana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada