dimecres, 5 de juny del 2013

La cartellera de la revista: les estrenes de l'estiu

Aquesta vegada en  Marc i en Miguel tornem amb unes quantes pel·lícules, però no qualsevol, sinó les que triomfaran a l'estiu i finals de 2013, aquí les teniu ordenades per categories:

Humor: R3SACÓN: Torna la saga "Resacón" amb la seva última entrega, on els tres protagonistes segur que la tornen a muntar grossa i podran acabar la saga amb una bona actuació.


Acció: Fast and Furious 6: Després de destruir l'imperi mafiós, els membres del grup s'han dispersat. Però ha aparegut un grup governat per un home molt poderós i una vella amiga, és per això que es reuneixen tots per acabar amb els malvats.






Aventures
: Los Juegos del Hambre: en llamas: Després de guanyar, Katniss espera una vida de luxe, però una rebel·lio s'està creant. La següent edició canviarà Panem per sempre...










Infantil: Mounstros S.A Unversity: Explica l'origen de com aquests dos monstres arriben a treballar al somni que volia Mike que era ser "espantador".







Romàntica: Mi Gran Aventura Sexual: Jordan proposa matrimoni però la seva nòvia no l'accepta i decideix tallar, i per recuperar-la viatja a Toronto, on coneix Júlia, que l'ajuda a saber com conquistar les noies i a partir d'aquí es fica en un món de noies de companyia...






Fantasia: El Hobbit: la desolación de Smaug: Continua el viatge del hòbbit (Bilbo Bolsón) i els nans, però encara serà més perillós i tots hauran de posar de la seva part de per vèncer el drac Smaug...








Supeherois: Thor : el Mundo Oscuro: La segona pel·lícula de Thor després de Thor i Los Vengadores, la Terra i els Nou Regnes esperen el superheroi que els salvi contra la raça alliberada pel malvat Malekith.









Terror: Exorcismo en Georgia: Aquesta pel·lícula no canvia el rotllo de la família que arriba a una casa nova i vella al mig del bosc i, ja sabeu, passen coses estranyes...








Ciència-ficció: Guerra mundial Z: Un empleat de les Nacions unides que va voltant el món per aturar una pandèmia de zombis que pot arribar a extingir la humanitat.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada