divendres, 1 de març del 2013

L'EXPOSICIÓ D'IVAN GARCÍA. TR: "Steve Jobs, el hombre que cambió nuestro mundo"

L’Iván García, alumne de segon de batxillerat, va fer la pasada setmana una exposició sobre el creador d’Apple, Steve jobs. En aquesta exposició va desenvolupar cada un dels aspectes necessaris perquè ens féssim una idea de qui era aquest personatge.

L’Iván  va decidir exposar sobre l’Steve Jobs perquè va considerar que avui en dia  tothom fa servir ordinador, ipad, o petits ordinadors en forma de mòbil, però ningú no es fa la idea de qui ha creat aquestes petites meravelles que avui utilitzem a diari.
El primer quer va fer va ser indroduir-nos en el món de Steve Jobs a través d’un vídeo. A més a més per estructurar la informació, i fer-la més comprensible, va portar un ipad on enviava la informació sobre el que exposava a través del seu mòbil.

L'Ivan, en homenatge a Steve Jobs
Ens va explicar la biografia de Jobs, com era de perfeccionista, la seva filosofia... i com va crear Apple i va acabar sent un geni.
En general l' Ivan ho va fer molt bé, amb molta seguretat i amb un ric vocabulari i acompanyant amb gestos les seves paraules.
Malgrat alguna incidència que va provocar un cert retard, l'exposició va estar molt bé, i ens vam assabentar de qui va ser Steve Jobs.

Carmen Meroño

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada