dissabte, 16 de març del 2013

BARÇA-MILAN (TORNADA DELS VUITENS DE FINAL)

Partit que va acabar en 4-0 a favor del Barça, resultat final entre tot dos partits (4-2).

El Barça va posar una intensitat afegida al partit despréss de vindre de Milà amb un resultat de 2-0 en contra. Va ser un partit que el Barça va tenir controlat en tot moment i ho va aconseguir. El primer gol de Messi, al minut 5, amb un golàs des de fora del àrea, semblava que això i amb dos gols més, estava guanyat, però en una jugada que el Milà ens va agafar a la contra, van gaudir d’una ocasió de gol molt clara, que va acabar amb un xut al pal, i sort que li va donar al pal perquè sinó al Barça, hauria d'haver ficat 4 gols i hauria sigut una recaiguda total. Amb el segon de Messi, xut fort des de lluny, el partit controladíssim, el Barça s’ho creu i segueix creant un munt d’ocasions, amb ganes de ficar el tercer i donar pel finalitzat gairebé el partit.

A la segona part, segueix la mateixa intensitat que al principi, al Milà no aparèixer en cap moment, Villa, amb una recuperació de pilota de Mascherano, Xavi a Villa i  marca el tercer gol. El Barça ja estava classificat, però no n'hi havia prou. Quan, al minut afegit, Jordi Alba marca al quart per al Barça l’afició barcelonista esclata d’alegria i el Barça passa als quarts de final de la Champions League.