dimecres, 14 de març del 2018

Visita a Catalunya ràdio quart d'eso

El dia 2 de març de 2018 4t A va anar a les instalacions de Catalunya ràdio (avinguda Diagonal de Barcelona), 4t B hi va anar el día 9 de març del mateix any.


4t B 2017-2018





4t A 2017-2018

Al principi de la visita es van partir en dos grups i es van fer dos recorreguts diferents en el qual farien el mateix. El primer grup va visitar les instal·lacions amb un guia que es deia Josep. Durant aquesta visita van anar a la redacció on hi havia gent que estava treballant per preparar programes; van visitar estudis radiofònics i va ser durant la visita d'un d'aquests estudis que es va realitzar la gravació d'un bulletí informatiu per part dels alumnes de 4t, a més un grup va fer una gravació de preguntes per al programa La nit dels ignorants. Aquí us deixem els links al programa on van ser emeses el dia 12 de març les preguntes que van deixar els nostres companys de 4t: 

Aquestes activitats d'enregistrament han sigut una de les parts de la visita que més ha agradat.
Un moment de la gravació


Per últim d'aquest recorregut van a l'estudi on s'enregistra música i van veure que estava molt insonoritzat. 
En el altre recorregut els alumnes de 4t entraven de públic al programa El matí de Catalunya ràdio amb Mònica Terribas. El dia 9 de març, van assistir a la secció de música on hi havia convidat l'artista "Animal".
Aquesta és una sortida que es fa des de fa anys i com sempre ha estat valorada molt positivament per l'alumnat. Esperem que els grups que encara han d'anar s'ho passin igual de bé.
Finalment hos deixem un enllaç del programa El matí de Catalunya ràdio:
 http://www.ccma.cat/catradio/el-mati-de-catalunya-radio/

Iván Sánchez Gala i Erick Lobo Rodriguez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada