dimecres, 14 de març de 2018

Bases del concurs de Sant Jordi 2018

Com cada any, s'acosta  la primavera, l'abril i això vol dir també Sant Jordi i el concurs literari, és per això que a l'Aniram ens en fem ressò i us deixem a continuació les bases del concurs. Enguany, també podreu accedir a les bases escanejant el codi QR que hi ha al cartell. Bona sort a tots els participants. 

XXIII Concurs literari de Sant Jordi, Institut Marina


Amb motiu de la diada de Sant Jordi i per tal de fomentar la creació literària entre l’alumnat de l’Institut Marina de la Llagosta es convoca, per vint-i-tresè any consecutiu, el concurs literari de Sant Jordi. Aquest certamen compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta i de l´AMPA de l´institut.
Han passat 200 anys des que Mary Shelley va construir la història de l’ésser terrorífic i el seu creador. Amb només 18 anys, l’escriptora anglesa va crear un dels mites moderns més poderosos de la literatura: Frankenstein.  Shelley va atorgar una vida perdurable al seu cèlebre monstre, que amb la seva multiplicitat orgànica acabaria esdevenint un mite fonamental de la nova societat contemporània.
L’ombra de l’ésser  creat pel Dr. Víctor Frankenstein segueix projectant-se amb força sobre una societat incapaç d’assumir la diferència i un món que viu lligat als avenços científics i tecnològics.   
Per recordar aquest gran monstre i també per reivindicar el paper de grans dones com Mary Shelley en la literatura universal, proposem que la temàtica i els eixos vertebradors dels treballs que es presentin al Concurs Literari d’enguany siguin el terror, el misteri i la ciència-ficció.


Joel Huertos Martinez i Joan Martin Ribes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada