dimarts, 13 de març del 2018

Finladia SMILE

Un grup d'aproximadament unes 40 persones ha visitat Finlandia amb el projecte SMILE. Del nostre institut hi han anat: Nati Castillo i Anabel Giménez amb un grup de 4 alumnes: Pepe Carmona, Sergio Leresma, Guillem Edo i Pedro Ascaso, i el tema tractat ha estat la motivació a les classes d'anglès. 

El grup ha viscut una experiència multicultural molt enriquidora, on han pogut viure en pròpia pell com es desenvolupa la vida diària i d'oci en un poble tot nevat. I com no, l'anglès ha estat la llengua de comunicació entre els assistents, procedents de països com ara Lituània (Vílnius), Finlàndia (Kalajoki), Itàlia (Sicília) i Xipre (Limassol). 

El grup global de participants va estar de 40 persones aproximadament, entre professors i alumnes. Tots els joves van coincidir en quines classes d'anglès preferien,  on haurien de predominar:  el treball en grup, un ambient relaxat, els exercicis orals, vídeos, imatges,pel·lícules, música, cançons, temes interessants, no únicament els del llibre, tecnologia, humor, creativitat, classes dinàmiques, debats, reforç positiu i aprovar els exàmens.

En canvi, l'excés de teoria, exàmens, gramàtica, copiar de la pissarra i redaccions és àmpliament criticat entre els alumnes, així com els professors que criden, estan de mal humor, són monòtons, o massa estrictes.








Joel Huertos Martínez i Joan Martín Ribes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada