Alguna vegada t'ha passat que tenies ganes de menjar pizza i no sabies quina menjar…
Doncs ara et mostraré les 5 pizzes més conegudes:
PIZZA 4 FORMATGES
Per als amants del formatge, aquest mix de 4 formatges és una autèntica delícia
CLÀSSICA MARGHERITA
Una pizza gens recarregada, d'ingredients bàsics (tomàquets, alfàbrega i mozzarella) que té el seu públic . És la favorita de molta gent.LA HAWAIANA
Per als que els agradi el contrast de sabors aquesta és la pizza ideal.
Porta: pinya, pernil i una base de formatge i tomàquet. O la detestes o l'estimes, no hi ha terme mig.
LA CARBONARA
És un gust exquisit que res ha d'envejar a les pizzes originals de la bella Itàlia. Massa fresca, bacó, xampinyons, salsa carbonara, mozzarella i ceba.
PIZZA DE PEPPERONI
És l'ingredient clàssic de les pizzes italianes per als amants de la carn. Li dóna un toc molt especial i intens.El pepperoni és un embotit similar al salami, generalment fet de carn de porc
Parlant de pizzes us preguntareu...
Quin és l'origen de la pizza veritat?
Doncs si és d’Italià
Laura Martín Miranda 3rC
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada