dimecres, 22 de novembre del 2017

El Gran Recapte d'Aliments 2017

ACCIÓ SOLIDÀRIA

El Gran Recapte d’Aliments és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades de la Llagosta rebin ajuda alimentària.La campanya del Gran Recapte es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d’Alimets de Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades de casa nostra.

La Llagosta, conscient d’aquesta situació, s’adhereix un any més aquesta campanya El Gran Recapte d’Aliments a Catalunya conjutament amb la fundació del Banc del Aliments els dies 1 i 2 de desembre als diferents punts de recollida distribuits pel municipi.

L’Institut Marina
disposarà d’un punt de recollida durant tota la semana
de dilluns 27 novembre fins divendres 1 de desembre

Els Bancs d’Aliments són entitats benèfiques sense ànim de lucre, independents de tota ideologia econòmica, política o religiosa, basats en el voluntariat, amb l’objectiu de recuperar els excendents alimentaris de les empreses i redistribuir-los gratuïtament entre les persones que ho necessiten, evitant tot malbaratament o mal ús dels aliments, per lluitar contra la pobresa alimentària i contribuir al desenvolupament sostenible per un món més net.
En aquest cas comptem amb la col·laboración de l’Ajunament de la Llagosta, que serà l’encarregat de gestionar els aliments recollits.

TOTA LA SETMANA del 27 de novembre a l’1 de desembre

PER CADA
PERSONA
UN QUILO

AIXO NOMÉS
ÉS UNA
PROPOSTA

PODEU PORTAR
EL QUE TINGUEU
AL REBOST

PROPOSTA DE PRODUCTES PER CURS:
1r ESO
1kg CIGRONS
2n ESO
1kg LLENTIES
3r ESO
1kg PASTA
4t ESO
1kg ARRÒS
PQPI
1kg LLENTIES
1r Batxillerat
1kg FARINA
2n Batxillerat
1kg SUCRE
1r CFGM
1kg MONGETES
2n CFGM
1kg FARINA
CAS
1kg SUCRE
1r CFGS
1kg PASTA
2n CFGS
1kg ARRÒS
Professorat i PAS
1l d’OLI

Els alumnes i els membres de la comunitat educativa podran dipositar els aliments en unes capses situades a l’institut durant la tota la setmana

Gràcies per la vostra atenció, per més informació: www.bancdelsaliments.org

Ayyoub Hassnaoui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada