dijous, 20 d’abril del 2017

Petita biografia sobre Antonio García

ANTONIO GARCÍA:


El consagrat jugador llagostense Antonio García ha fitxat pel FCB d'handbol fins a finals de temporada.


Antonio, mostra així que és un gran de l’handbol i que després dels seus passos per Granollers, Lleó, París, Budapest i Copenhague segueix jugant en un equip de l'elit de l'handbol.

Aquest gran jugador va començar les seves primeres passes en els equips base de La Llagosta. Als 14 anys Granollers es va fixar en ell, ja que li veien futur, jugant a la selecció catalana i espanyola en categories inferiors.


Uns anys més tard, Ademar de Lleó, va crear un nou equip i es van fixar en ell. El jugador, estava disposat a anar-se'n, per tal de tenir una experiència més per a la seva carrera.
La situació econòmica viscuda a Lleó provoca que Antonio hagi d'emigrar i ho fa direcció a París, en un equip ple de les millors estrelles d'Europa.


Després de dos anys a França, Antonio vol jugar més minuts i decideix anar-se’n al bressol de l'handbol, Hongria, on està dues temporades aconseguint grans èxits.


Amb 32 anys i molta experiència a l'esquena decideix provar un altre tipus d'handbol, el nòrdic i és fitxat pel famós equip Kolding on estava realitzant una gran campanya i després de conèixer-se la lesió d'un jugador del Barça, el club blaugrana decideix apostar pel gran valor assegurat d’Antonio García.
La seva explosivitat, coratge i valentia fa que dia a dia vagi pujant un esglaó en la seva carrera fins arribar al punt màxim de l’handbol.




Yaiza Rubio i Gerard Castillo, 3r B.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada