dimecres, 26 d’abril del 2017

EL PETIT PRÍNCEP

EL PETIT PRÍNCEP


El passat divendres va anar tot com estava planificat. Després del pati, els alumnes de segon i de tercer van anar al Centre Cultural de La Llagosta a veure l’obra de teatre de la qual parlarem, El petit príncep.


El Petit Príncep és un conte en el qual el narrador és un aviador a qui se li espatlla el motor del seu avió i va haver de fer un aterratge al mig del desert.
Al dia següent del seu aterratge forçat, d'una manera inesperada, va conèixer al Petit Príncep. L'aviador va sentir curiositat per la procedència d'aquesta criatura i dia rere dia, el Petit Príncep li va revelar la seva història a l'aviador:

El petit príncep venia d’un petit asteroide. Però allà va experimentar la solitud i va decidir abandonar el planeta a la recerca de l’amistat.
Buscant aquesta amistat recorre diversos planetes, habitats successivament per un rei, un home de negocis, un geògraf…
El Petit Príncep no entenia el concepte de serietat que té la gent gran i prosseguint la recerca va arribar al planeta Terra. És llavors quan entra en contacte amb l'aviador, que també patia de solitud. Coneix altres personatges, un del quals li regala el seu secret:  “L’essencial és invisible als ulls”.

El narrador, l'aviador, ens explica la història d'El Petit Príncep, amb totes les reflexions que li provoca, fins que aquest marxa de nou cap el seu planeta.


Aquesta obra de teatre la representaven intercanviant estils de dansa i oralment.


Generalment ens va agradar molt, ja que mai havíem vist una història explicada a través de balls. D’aquesta manera, el públic estava més atent del que passava.


A continuació us deixem fotografies sobre aquest gran espectacle:IMG-20170425-WA0007.jpg


IMG-20170425-WA0015.jpg
IMG-20170425-WA0016.jpg
IMG-20170425-WA0008.jpg

Gerard Castillo i Yaiza Rubio, 3r B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada