dimecres, 25 de març del 2015

UNA SETMANA DIFERENT

Durant l'última setmana del trimestre, els alumnes d'ESO de l'institut estem fent el Crèdit de Síntesi (els de 1r, 2n i 3r) i el Projecte de Recerca (els de 4t). Com sabeu, es tracta d'una manera de treballar diferent, en què els alumnes preparen per grups una activitat i l'exposen l'últim dia davant un tribunal de professors.

En tornar de vacances us informarem més àmpliament sobre aquesta qüestió, però mentrestant, us volem avançar el que està preparant un grup de 4t d'ESO: un informatiu radiofònic que serà emés per Ràdio la Llagosta. És la primera vegada que es fa aquest projecte, i de moment està funcionant molt bé. Comptem a més amb la inestimable col·laboració d'una de les periodistes de la ràdio, la Mariona. Al web de l'Ajuntament també s'han fet ressò d'aquesta activitat:

http://llagosta.cat/lallagosta/noticies/detall.php?apartat=&noticia=7078

Xenia Novo, Marc Casamitjana, Nadia Egea, Sergi Dobón i Erik Puga (el fotògraf) s'han convertit en periodistes radiofònics.


Desitgem a tot l'alumnat que aquesta activitat els resulti interessant i profitosa i, a tots els nostres lectors, unes BONES VACANCES DE SETMANA SANTA!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada