dijous, 12 de març del 2015

Monster Hunter 4

Monster Hunter 4 és un videojoc de rol i d'acció desenvolupat i produït per Capcom per a la Nintendo 3DS. És el segon joc de la sèrie Monster Hunter que es publica per a la Nintendo 3DS. A més, és el primer que es publica oficialment per a un sistema portàtil. També suportarà el nou Accessori que afegeix un segon Pad (Expansió Slide Pad) per a Nintendo 3DS. Cal esmentar que aquesta versió tindrà un toc gràfic més semblant al Monster hunter Unite, sent totalment aliè a aquesta versió. La informació d'aquest nou joc és bastant escassa.  Gràcies al tràiler sabem que té dos monstres: Tigrex i Rathalos (cap d'ells nou). També es mostra en un segon tràiler la presència de Rathian (parella femenina de Rathalos), i monstres petits com Velociprey, Jaggi, Bnahabra o Kelbi. A més s'han revelat 2 monstres grans nous, uns d'ells sembla una combinació d'opòssum, mico i Xorro pel seu estil de combat basat en aprovisionar l'entorn i atacar. L'altre, possible monstre insígnia del joc, mostra proporcions intimidadores i una gran agilitat. Se sap poc d'aquest últim,que el mostra amb un ambient de misteri per produir intriga. El segon tràiler permet veure, també, al caçador acompanyant de nou per un felyne com a ajudant (els culles van ser substituïts per shakalakas al Monster hunter 3 ultimate). 


Jugabilitat

És molt lliure, però igual que les anteriors entregues, fa servir el transport d'un lloc a un altre al mapa.Té una jugabilitat online una mica més diferent que les anteriors, ja que en aquest lliurament el joc és més dinàmic.
Noves armes: 
- espècie de perxa que ens deixarà pujar-nos a la esquena dels monstres.
- destral-escut, una mena d'espasa i escut que pot canviar de forma convertint-se en una destral de dues mans.

Jo he jugat a aquest joc i m'agrada perquè estar en línia, que et permet jugar amb persones de tot el món, i pots caçar monstres amb amics amb noves armes.

Cristian Salazar 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada