dijous, 12 de març del 2015

Projecte Morpheus

Projecte Morpheus és el nom en clau per a un pròxim auricular de realitat virtual produïda per Sony Computer Entertainment. Està dissenyat directament per a ser funcional amb les plataformes de PlayStation 4 i PlayStation Vita. Aquest projecte no té data de sortida programada.

Compta amb un gran camp de visió, 6DOF head-tracking  3D estereoscòpic,i a la sortida sense warping a un televisor(inalàmbricament) perquè altres puguin veure el que l’usuari està veient.
El primer prototip Sony Computer Entertainment va ser la Glasstron i va ser llançat al 1997. A principis de 2014 van tornar a la investigació i desenvolupament del projecte Morpheus. Amb la ajuda de l’enginyer Anton Mikhailov.
 Projecte Morpheus va ser anunciat per primera vegada a la Game Developers Conference pel president de Sony Computer Entertainment, Shuhei Yoshida va declarar el 18 de març  de 2014 que el projecte s’anomenaria projecte Morpheus i que seria la pròxima innovació de Sony Computer Entertainment.
El nou casc de realitat virtual amb què Sony vol que juguem en la seva consola PS4 a partir de 2016 ha rebut una notable remodelació tant a nivell de disseny com d'especificacions . La més important és a la pantalla. Ara la tecnologia LCD ha estat substituïda per una AMOLED que a més passa de les 5 a les 5.7 polzades , amb resolució de 1080p . Amb aquesta nova tecnologia Sony diu haver solucionat el problema de motion blur i ampliat el camp de visió.

Nosaltres estem esperant des de molt de temps que aquest projecte surti al mercat, tenim moltes ganes de poder provar-lo. Aquest projecte suposarà una revolució al món del videojoc que tothom voldrà provar.

Daniel Sànchez Quiles
Pepe Carmona Ruiz



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada