dimarts, 3 de març del 2015

L’iPhone 6 més car costarà uns 3.000 euros.


Fins 2.996 euros, aquest és el preu que costarà el nou iPhone 6 més exclusiu.

En realitat es tracta d'una edició especial del proper terminal de Cupertino que l'empresa del dissenyador britànic Alexander Amosu ofereix ja a la seva pàgina web i que explica el seu elevat preu pel banyat en or de 24 kirats que té a la seva carcassa.

Aquesta empresa oferirà dues versions del proper terminal de Cupertino amb aquest exclusiu acabat, bé en el tradicional color daurat o en un to més rosat. A més, pel mateix preu, si és que la butxaca arriba per a aquest model, els compradors podran gravar amb làser el que desitgin a la carcassa del dispositiu, des del seu nom al logotip de la seva companyia.

Al costat de tan luxós model, l'empresa també oferirà fundes exclusives, realitzades en materials, també, molt particulars com són la pell de cocodril o de serp. Amdues tenen un cost d'uns 190 euros i els que reservin l'iPhone 6 amb Amosu se'n portaran una, però de cuir, a triar.

Per a la resta dels mortals, no serà tan car però tampoc barat.

L’iPhone 6 de pantalla de 4’7 polzades està valorat en un preu de 699 si és de 16GB, 799 si és de 64GB i 899 si és de 128GB. I l’iPhone 6 plus de pantalla de 5’5 polzades està valorat en un preu de 799 si és de 16GB, 899 si és de 64GB i 999 si és de 128 GB.


Carmen Estevez Periañez- Informacio obtinguda en:  http://store.apple.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada