dijous, 15 de gener del 2015

Festival de Nadal: La febre musical esclata a l'institut

Volent mostrar els seus talents, l'alumnat de l'INS Marina ho dóna tot!

Fa poc més de dues setmanes que l'INS Marina va organitzar el clàssic i irreemplaçable festival de Nadal, al qual els alumnes posaven el ritme.
Les dues presentadores eren alumnes de quart  de  l'ESO que, prèviament, havien estat assajant les presentacions darrere del teló. Amb més d'un intent i ajuda de la professora organitzadora de l'espectacle, va aconseguir fer callar el públic xerraire, encara que també van haver d'intervenir en altres actuacions durant la funció.
Va haver-hi actuacions repetitives, cançons velles tocades amb diferents instruments i, fins i tot, alumnes que es van atrevir a cantar. Les actuacions  d'aquestes cantants coratjosos van ser les més comentades, les més aplaudides, i també les mes criticades. Vam escoltar un parell de veus femenines, les dues de quinze anys acompanyades sempre del piano. La primera a actuar va deixar sense parla i amb flaixos  i aplaudiments va abandonar l'escenari per deixar  pas a la segona cantant, que no va deixar tan bon gust de boca als espectadors com l'anterior. Els comentaris sobre aquestes espectacles van durar fins al dia següent, quan la segona cantant va admetre estar una mica disgustada pels efectes que va causar el seu curt pas per l'escenari, i  es va justificar amb haver estat nerviosa en el seu moment.
Per finalitzar aquella complexa funció va aparèixer la lletra d'una cançó nadalenca a la pantalla situada sobre l'escenari, i l'havíem de llegir  acompanyats de la música  que ressonava per tota l'enorme sala, on érem els alumnes d'aquest institut: l'Institut Marina, el qual fa cada any els seus festivals una mica més divertits; sempre amb una anècdota  més per explicar.

                                                                                                                           -Laura Nogueira 4B-











Leire Álvarez & Ariadna Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada