divendres, 5 de desembre del 2014

Les TIC i els smartphones al teatre (sortida de 4t d'ESO)

Divendres 28 vam anar al centre cultural a gaudir d'una estranya però divertida barreja entre obra de teatre i xerrada sobre les noves tecnologies.

L'arribada va ser un caos: vam entrar per ordre de llista i alguns no s'assabentaven que els cridaven. Però, quan a la fi tothom va seure, una noia ens va introduir una mica l'obra, en la qual, el tema principal eren les TIC  en la nostra vida. I tot d'una el llums es van apagar.


Un moment de la representació teatral

En l'obra,la protagonista era víctima d'un engany i la  pobra va acabar pujant unes fotos íntimes a internet i sentint-se fatal. 

Al finalitzar, vam fer una activitat relacionada. Va sortir la directora de l'obra i ens va convertir a tots en directors i ens va donar la possibilitat  de canviar la història. Així que van tornar a reproduir algunes parts i havíem de picar de mans quan vèiem alguna cosa malament i algú havia de baixar  i fer d'actor o d'actriu per arreglar-ho. Els voluntaris per sortir no van abundar, només un noi i una noia van ser els valents en sortir en aquell ampli escenari per interpretar uns personatges. I, a més a més, fent-ho d'allò més bé, amb molt d'entusiasme. En mig d'una d'aquestes representacions un noi del públic i la noia del teatre es van submergir en una discussió sobre la discriminació de la dona.

Va arribar l'hora de marxar. En la caminata cap a l'institut els temes de conversa eren els mateixos, l'obra. Va donar molt de si.

María Calderón i Ángel Manzaneda, 4t ESO A


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada