dijous, 13 de novembre del 2014

La felicitat en una ampolla: CAMPANYA SOLIDÀRIA DE RECOLLIDA DE TAPS DE PLÀSTIC

L'INS Marina torna a participar en la campanya solidària de recollida de taps de plàstics per a la fundació GAEM (Grup d’Afectats d’Esclerosi Múltiple) i també per a la plataforma GENEFA, que dóna suport a la investigació gènica per a afectats per l'Atàxia de Freidriech.


Tal com vam fer l'any passat, podrem dipositar els taps que portem de casa en uns recipients que trobarem al claustre.







AQUESTS SÓN ELS CARTELLS DE PROMOCIÓ DE LA CAMPANYA:








Però... sabeu com és que els taps de plàstic serveixen per recollir diners? Aquí us ho expliquem:

Per què donen diners pels taps?
El component bàsic dels taps de plàstic es el polietilè d'alta densitat.Es un material químic es fabrica partir  del petroli i es molt apreciat per la seva resistència.  
El problema es que no es fabrica a Europa, per tan les empreses que treballen amb aquest material es veuen obligades a invertir temps i diners en comprar-lo en l'estranger.

Per això, quan, després de separar els taps, es porten a la planta recicladora per reutilitzar-ne el polietilè d’alta densita,t s’obté una compensació monetària. Aquests diners es donen a les campanyes solidàries promotores de la recollida de taps que de mica en mica cada cop s’acosten més al seu objectiu final.

Aquí trobareu imatges d'on es troben els punts de recollides de taps. Els pots trobar davant de la sala de guàrdies i davant de la sala de professors


Davant de la sala de guàrdies





Davant la sala de professors


Pedro Ascaso i Àlex René

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada