divendres, 21 de febrer del 2014

Estrenes de pel·lícules al 2014, per Minerva Burgos


Que s'han estrenat al gener:

Agost















Duració: 2h
Nacionalitat: Estats Units
Gènere: drama i comèdia

La família Weston és complexa, tant en estructura com en secrets. El matrimoni format per Beverly Weston i la seva dona Violet (Meryl Streep, La dama de hierro) té tres filles, una criada i molts draps per rentar. La família es disposa a passar reunida uns dies en una gran casa situada a Oklahoma, i escullen per fer-ho un mes sufocant: agost.



La Ladrona de Libros












Duració: 2h 11 min
Nacionalitat: Regne Unit
Gènere: drama

Mentre viu de primera mà els horrors de la Segona Guerra Mundial, a Alemanya, la petita Liesel troba consol robant llibres i compartint-los amb altres. La mateixa Mort és la narradora de la història de La Ladrona de Libros i gràcies al seu humor negre i cinisme descobrirem el destí de Liesel i la seva família.




Paranormal Activity: Los Señalados












Duració: 1h 24 min
Nacionalitat: Estats Units
Gènere: terror

Quan Jesse i els seus amics es disposen a començar les seves vacances d'estiu, el barri on viuen és sorprès per l'assassinat d'una veïna coneguda pel seu mal geni i hermetisme.

Els nostres protagonistes decideixen visitar la casa de la difunta on tenen una experiència terrorífica relacionada amb la màgia negra. A partir d'aquell moment, Jesse haurà sigut senyalat per una entitat demoníaca i amb ajuda de la seva família i amics haurà de lluitar per evitar ser posseït a través d'aterradores sessions espiritistes i conjurs de santificació.


I que estrenen aquest mes:


Hèrcules: El Origen de la Leyenda
















Duració: 1h 39 min
Nacionalitat: Estats Units
Gènere: acció i fantasia

El fill de Zeus, un semidéu, meitat home, beneït amb una força extraordinària. Traït pel seu padrastre, el Rei, i exiliat i venut en esclavitud a causa d’un amor prohibit, Hèrcules ha d’utilitzar els seus formidables poders. A través de desgarradores batalles de gladiadors a l’arena Hèrcules lluitarà per derrocar al Rei i restaurar la pau sobre la terra.


Pussy Riot: Una plegaria Punk


Duració: 1h 30 min
Nacionalitat: Regne Unit
Gènere: documental sobre música

Tres dones joves  components del grup musical Pussy Riot s’enfronten a set anys en una presó russa per una actuació satírica en una catedral de Moscou. ¿Però qui està realment en judici: les tres joves artistes o la societat en la que viuen?




¿Qué nos queda?



Duració: 1h 25 min
Nacionalitat: Alemanya
Gènere:  drama, família

Marko és un home de trenta anys que acaba de publicar el seu primer llibre. Resident a Berlín des dels seus dies d’universitat, viu suficientment allunyat de l’estil de vida burgès dels seus pares Gitte i Günter. La seva relació amb ells es limita a visitar-los una vegada o dos a l’any, principalment per donar-los  l'oportunitat de passar uns dies amb el seu nét. Les seves  esperances de passar un tranquil cap de setmana amb la seva família desapareixen  quan la seva mare, que ha sigut mentalment inestable des que Marko era un nen, els comunica que deixarà el seu tractament mèdic. L’anunci de Gitte desencadena reaccions oposades en els membres de la seva família.

Minerva Burgos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada