dimarts, 29 de maig del 2012

EL MALTRACTAMENT DELS ANIMALS

El maltractament animal, desgraciadament, és un crim legal. Durant molts anys els humans maltracten els animals per diversió: un dels espectacles més habituals a Espanya són els toros... solen ser assassinats 300.000 animals cada any.

Una de las notícies més impactants per al món de les persones a qui els agraden els animals és aquella que explica que uns nens, per diversió, van ficar un petard a la boca d’un gos abandonat i li van posar cinta adhesiva a la boca perquè no pogués obrir-la . L’animal no va poder sobreviure.

Ara bé, el més injust és que a aquells nens no els ha caigut cap càstig, ni tan sols una trista multa, però encara que hagués sigut un adult tampoc no hauria passat res.  Moltes coses així solen passar i a la gent no els importa gens ni mica.

No només maltracten els gossos, també els cavalls i molts animals més.


Molta gent també quan es cansa dels animals els abandonen, si no vols més l’animal dóna’l en adopció. Però sobretot si vols un animal no agafis una cria, pensa que hi ha animals en gosseres, encara que no en totes les gosseres els tracten bé.



Xènia Bernal Florido

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada