dilluns, 21 de maig del 2012

Coneixeu els ONE DIRECTION?


One Direction és una banda musical britanicoirlandesa composta per Harry Styles (18), Liam Payne (18), Louis Tomlinson (20), Niall Horan (18) i Zayn Malik (19).

Els cinc nois es van presentar com a solistes al concurs de ''The X Factor'' (2010), però no van arribar a classificar-se, llavors els jutges van decidir formar una banda amb tots cinc junts amb el nom de ''One Direction'' i van ser l'única banda que es va incloure en l'XFactor Tour 2011. 
Aquesta és la llista amb les cançons que es van presentar:
Isn't She Lovely (Harry Styles) 
Cry Me a River (Liam Payne)
Hey There Delilah (Louis Tomlinson)
So Sick (Niall Horan)
Let Me Love You (Zayn Malik) 
Van quedar classificats finalment en el 3r lloc. Després de ''X Factor'', el grup va signar un contracte de 2.000.000 de dolars amb Syco.

La formació de la banda:


Uns mesos després de la formació de la banda van publicar els seus dos llibres Forever Young i Dare To Dream: Life As One Direction, aquest últim diuen que els representa millor ja que conta més de les seves vides personals, també conta com es senten cada un en aquesta nova vida i la seva experiència al programa ''The X Factor''. Van tenir un gran èxit amb el seu videclip (What Makes You Beautiful) i els dos llibres, llavors estaven pensant en preparar el seu propi àlbum anomenat ''Up All Night'', mentre el preparaven se'n van anar als Estats Units a gravar el seu segon single ''Gotta Be You'' el que va ser llançat al novembre d'aquest any. Van tornar a ''The X Factor'' a mostrar el seu nou single en viu. Es van sentir molt emocionants i ansiosos per tornar als escenaris que els havien canviat les seves vides. El 18 de novembre van llançar el seu àlbum ''Up All Night'' que va ser número 1 en USA i UK i van començar la seva gira per UK i USA. Tenen prevista una gira per Europa al 2013.


Denisa Raduca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada