dimecres, 1 de febrer del 2017

LES 10 PEL·LÍCULES MÉS TAQUILLERES AL 2016

  • Warcraft: El origen: El regne d'Azeroth està a punt d'entrar en guerra per enfrontar-se a uns terribles invasors: orcs guerrers que han deixat el seu món per invadir-ne un altre. En obrir-se un portal que connecta tots dos móns, un exèrcit s'enfronta a la destrucció, i l'altre a l'extinció. Dos herois, un a cada banda, estan a punt de tenir un enfrontament que canviarà la vida de la seva família i el seu poble.

  • Kung fu panda 3: Po es retroba amb Li. El seu pare biològic es va perdre fa molt de temps i reapareix per sorpresa. Pare i fill es reuneixen per viatjar a un paradís de pandes secret. Allà, Po coneix a nous amics animals, com Mei Mei, una óssa molt bonica.

  • X-Men: Apocalipsi: Apocalipsi era el mutant més poderós, i un ser immortal. Va estar milers d’anys dormit, i va despertar en un món que no li agradava gens, per això va recultar al Magneto i al seu equip per acabar amb la humanitat i crear un nou món. Mentre succeeix això, Mistica i el Professor X intenten detenir-ho.

  • Buscando a Dory: A Dory, una peix blava, li arriben records de la seva infantesa. Durant un somni, recorda detalls de la vida amb la seva família, i Nemo l’escolta dir: "La joia de Morro Bay". A partir d'aquí decideix buscar a la seva família. Però Dory té molt poca memòria i això li complica les coses.

  • Mei ren yu: Xuan ha començat un projecte, que posa en perill de mort a totes les sirenes de la regió asiàtica. Shan, una de les sirenes, es dirigeix cap a la zona afectada per intentar aturar el projecte de Xuan. Tots dos s’enamoren, cosa que fa que Xuan intenti per tots els mitjans que l’obra es cancel·li dient que el projecte no està complet. Shan i les seves altres companyes són caçades per una organització, de manera que Xuan també intenta recuperar a Shan.

  • Deadpool: Després d’allistar-se en l'exèrcit, Wade Wilson comença a realitzar treballs de mercenari, i acabarà sent agent de les Forces Especials. En la seva vida civil es dedica a ser un assassí, ajudant a gent que no pot defensar-se per si sola. La seva vida transcorre de forma normal, amb la seva nòvia Vanessa, fins que arriba la terrible notícia que està greument malalt.

  • Batman vs Superman. El amanecer de la justicia: Per a l'influent Bruce Wayne, Superman és un perill per a la societat; però el govern no pot fer res respecte al seu poder. Per això, davant la por de les accions que pugui dur a terme un superheroi amb uns poders increïbles, decideix posar-se la màscara i la capa per posar a ratlla el superheroi de Metròpolis.

  • El libro de la selva: Mowli és abandonat a la selva, i una família de llops el cria. Entre ells està la seva protectora mare, la lloba Raksha, i Akela. Gràcies a ells, Mowgli tira endavant fins a ser capaç d’enfrontar-se per si mateix als perills de la selva.

  • Zootrópolis: Aquesta pel·lícula va sobre la vida de la petita conill Judy Hopps, que volia ser una policia -totalment estrany perquè tots el conills hi eren grangers, de manera que seria la primera conill policia. La petita conill va veure que ser una conill policia no hi era gens fàcil, i en el cos de policia la infravaloren. Però es va trobar una guineu, de la qual ningú es fiava perquè era un lladre i al final va resultar que era bona persona.
  • Cazafantasmas: A Erin Gilbert (una professora d'universitat) la hi van expulsar perquè van trobar que va fer un llibre sobre vides ectoplasmàtiques (o metafísiques: existència de fantasmes, esperits i altres éssers), que en la seva joventut va ser una petita broma. Aquell llibre el va publicar una examiga d’Erin, que es deia Abby Yates. Erin va anar per dir-li que no volia publicar el llibre, però es va adonar que Abby seguia amb el tema dels fantasmes. Abby tenia una companya, Jilian, que era experta en caçar fantasmes i van crear un equip Antifantasmes. L’última integrant de l’equip va ser Patty Tolan, a qui van trobar al metro. Llavors totes juntes van a la caça dels fantasmes que va soltar Rowan North.    


Cristian Antequera, Laura Martín i Manu Marty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada