dimarts, 8 de desembre del 2015

Un somni mig real


David era un noi que vivia al centre de Barcelona. David era molt lleig, ell era una persona molt bona amb tothom però els altres quan el veien se n’anaven cap a un altre lloc. Una nit, David va tenir un somni, al principi del somni David estava estirat al llit, feia mitja volta i veia una pistola, una bosseta petita i una nota que deia:


"David, tothom es porta malament amb tu, per això et dono aquesta arma i aquestes dues bales màgiques. Ja sé que ets molt bona persona i que no voldràs matar ningú, per això si no has gastat aquestes dues bales abans de 24 hores ocorrerà alguna cosa molt dolenta per a tot al món. Et recordo que són màgiques i que, per tant, ningú s’assabentarà mai que tu has estat l’assassí."

En aquell moment, David va agafar una bala de la bosseta, la va ficar a la pistola, s’apunta a si mateix al pit i, molt angoixat, dispara. Es va despertar i va pensar que havia estat un simple somni, però, es va girar i va veure el mateix que al seu somni. Va obrir la bosseta i va veure que només quedava una de les dues bales.



Asier Gil. 2n B


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada