dimecres, 18 de novembre del 2015

La nit d'ànimes



La Nit d’Ànimes correspon a la nit de l’1 de novembre, el pas dels temps ha desplaçat la major part de les celebracions d’aquest caràcter a la nit anterior, en la forma americanitzada d’aquesta festa anomenada Halloween.


La nit d’ànimes a la Llagosta

A la Llagosta es va celebrar la nit d’ànimes fent un passatge del terror al Centre Cultural, hi col·laboraven les persones que estaven dins del grup Tell. Quasi tota la  gent de la Llagosta va assistir a aquest esdeveniment, ja que el grup Tell és un grup de teatre bastant famós i aquí té molt èxit. Quan entraves dins del passatge explicaven una mena d’història per fer por, i seguidament feien seguir un camí ple de gent disfressada queespantaven fins la sortida.
I, com cada any els nens petits es disfressaven de personatges diferents i es dedicaven a anar casa per casa dient la famosa frase de: “Truc o tracte?” per aconseguir llaminadures i caramels. 
També hi ha algunes persones que segueixen la tradició i la nit de la nit d’animes van al cementiri per visitar els seus familiars, amics…





Marc Martín, Marina Sánchez i Sandra Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada