dimecres, 29 de gener del 2014

Xarxes Socials més utilitzades.


 

 

Llista dels llocs més visitats a la xarxa on compartir, comunicar-se, crear amistats, socialitzar, conèixer persones amb gustos afins i similars als nostres, on passar una estona amena. Llocs on pujar i compartir arxius, imatges i vídeos.


 Facebook


Facebook és la xarxa social més coneguda i popular d’Internet.
És una eina social per a connectar persones, descobrir i crear noves amistats, pujar fotos i compartir vincles, pàgines externes i vídeos.

El Facebook és la xarxa social que utilitzem més habitualment.Tenim la impressió que hi ha més adolescents utilitzant el facebook que gent gran.


Google+

Google+ és la més nova i recent de les Xarxes socials i ja compta amb immensitat de membres.
No posseeix les característiques de Facebook, ni el pretén imitar. Gràcies a l’immens protagonisme i poder de Google a Internet, pot arribar a ser una de les Xarxes més grans i poderoses.
Ens dóna facilitats per crear Xarxes d’amics i organitzar-los en els anomenats cercles.

És una xarxa que no utilitzem mai, i no sabem quin ús té.

 

YouTube


YouTube és un lloc d'emmagatzematge gratuït a la xarxa, on és possible pujar per compartir, veure, comentar, buscar i descarregar vídeos.
És un més dels diversos serveis que ofereix Google.
És molt popular gràcies a la possibilitat d'allotjar vídeos personals de manera senzilla. Posseeix una gran varietat de clips de pel·lícules, programes de televisió i vídeos musicals.

És una xarxa bastant bona des del nostre punt de vista, ja que la utilitzem per escoltar la música que ens agrada.


Tuenti

 

Tuenti és una xarxa social dedicada a la joventut espanyola. Per esdevenir membre és necessària una invitació.
Una de les característiques de Tuenti és protegir de totes totes la privacitat dels seus usuaris, de manera que és una plataforma tancada.
És la xarxa social més privada i indicada per a aquells usuaris que únicament volen comunicar-se amb els seus amics, sense que la informació acabi a Internet o pugui ser rastrejada per cercadors.

La utilitzem poc ja que, per a això, tenim el Facebook que ens agrada més, perquè el tuenti no és tan popular com el  Facebook.

 

Twitter

Twitter és una xarxa social de microblogging, és a dir, una xarxa per publicar, compartir, intercanviar informació, mitjançant breus comentaris en format de text, amb un màxim de 140 caràcters, anomenats Tweets, que es mostren a la pàgina principal de l'usuari.
És la plataforma de comunicació en temps real més important que existeix en l'actualitat.
Els usuaris poden subscriure als tuits d'altres, a això se li diu "seguir" i als subscriptors se'ls diuen "seguidors".

La utilitzem més que res per a seguir a famosos.

Esperem que us hagi agradat i hagueu après alguna cosa de les xarxes socials.

Dani Escobar i Rolando Ávila

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada