divendres, 24 de gener del 2014

GTA V: Un dels videojocs més populars

HISTÒRIA:
La història transcorre a la remodelada ciutat dels Sants, on Michael, Trevor i Franklin treballen individualment fins que es creuen les seves vides i comencen a treballar en equip robant bancs o realitzant treballs per a diversos personatges.

PERSONATGES:
Michael: És un home d'uns 40 anys que sempre va vestit de forma molt elegant. Al passat havia sigut un lladre de bancs, però va deixar de ser-ho després pactar-ho amb l'FIB com a part d'un programa de protecció de testimonis. Posteriorment es va traslladar a Rockford Hills, los Santos, on esperava canviar radicalment de vida, i dur una vida tranquil·la. Malauradament per a ell no ho aconsegueix, ja que la seva dona es vol divorciar i treure-li tots els diners.
Trevor: És un criminal que també té vora 40 anys. Havia sigut un expilot militar, però amb el pas del temps ha anat decaient a la vida per culpa del seu habitual consum de drogues. Les drogues, a més, l'han fet una persona agresiva i violenta.
Franklin: És un noi de 20 anys que treballa en un negoci de coxtes de luxe. La seva enorme ambició per guanyar diners en poc temps el porta a realitzar activitats il·legals.




Grand Theft Acte V, comunament abreujat com GTA V, és la quinzena entrega de la saga Grand Theft Acte que va ser llançat el 17 de setembre de 2013 per consoles Xbox 360 i PlayStation 3. El seu joc predecessor és Grand Theft Acte: The Ballad of Gay Tony, llançat per Xbox 360 i PS3. És la segona entrega de la saga per a consoles de "última generació", amb millores gràfiques molt notables, un món Sandbox més gran i realista, motor físic anteriorment utilitzat per GTA IV. Va superar en una setmana i mitja el bilió de dòlars acumulats, també nomenat el joc de l'any en primer lloc.

LA NOSTRA OPINIÓ:
Nosaltres pensem que és un joc divertit perquè pots fer el vulguis com fer carreres, missions i pots anar per la ciutat lliure, i és violent perquè pots matar la gent, atracar botigues... Però en general t' ho fa passar molt bé. 







 Edgar Galiano, Rolando Avila i Dani Escobar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada