dimarts, 12 de novembre del 2019

Facebook? Twitter? Instagram? WhatsApp?

LES XARXES SOCIALS QUE MÉS S’UTILITZEN I LES QUE MENYS

Resultado de imagen de xarxes socials



Aquests dies hem estat treballant en l'ús de les xarxes socials (facebook,instagram,twitter i whatsapp). Hem obtingut les dades a través d'un formulari i n'hem extret els resultats.


FACEBOOK: Facebook és una de les xarxes socials amb més volum d’usuaris actius a escala mundial i el 85,6% dels internautes espanyols la utilitza cada dia.


INSTAGRAM: Instagram és una xarxa social especialitzada, una aplicació mòbil i web gratuïta desenvolupada per Kevin Systrom i Mike Krieger l'any 2010 per compartir imatges i vídeos. L'aplicació permet als usuaris fer fotografies, aplicar filtres i marcs si es desitja i, finalment, mostrar-les a les seves amistats o seguidors, ja sigui a la mateixa 
plataforma o a diverses xarxes socials.


TWITTER:Aquest servei té els seus orígens el març del 2006 com a projecte d'investigació i desenvolupament de la companyia Obvious, una petita empresa emergent de San Francisco. El nom original del producte era twttr, la primera piulada la va fer el cofundador Jack Dorsey el 21 de març de 2006.


WHATSAPP: és un programa de propietat multiplataforma de missatgeria instantània per a telèfons intel·ligents, propietat de Facebook. A banda de missatges, aquesta aplicació permet també enviar i rebre fitxers amb imatges, vídeos, ubicació i contactes, així com missatges en grups de fins a 256 persones i llistes de distribució. És actualment el client de missatgeria instantània mòbil amb més usuaris a tot el món, més de 1.000 milions.



Quina és la xarxa social que més s’utilitza?




Quina és la xarxa social que menys s'utilitza?


Ets home o dona?




Edat

Escrit per: Gerard Cervera i Dani Castanera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada