dimecres, 7 de novembre del 2018

Sortida de 1r d´ESO a Sant Quintí de Mediona


El passat mes d’octubre, els alumnes de 1r d’ESO de l’institut van participar en una sortida a Sant Quintí de Mediona, un poble situat al nord de la comarca de l'Alt Penedès.
La sortida programada des del departament d’Educació Física tenia diversos objectius relacionats amb l’esport i les activitats cooperatives, com: conèixer i gaudir d’activitats físiques saludables a l’aire lliure, entrar en contacte amb el medi natural, o potenciar les relacions personals i millorant el sentiment de pertinença al grup.
Els alumnes, després d’esmorzar en una petita esplanada a l’entrada del parc, van equipar-se amb arnesos, bagues, mosquetons i cascos,  per participar de dues activitats preparades per l’empresa “Les deus d’aventura”.



En la primera activitat els alumnes feien una via ferrada remuntant el barranc de les deus, a través de diferents cables, ponts i passarel·les fins arribar al punt més alt des d’on descendien a través d’una tirolina de 120 metres de llargada que el retornava al punt de sortida.
La segona activitat consistia en un salt al buit amb caiguda controlada i finalment calia entrar per una petita cova, passant a quatre grapes unes gateres amb desnivells diversos fins trobar la sortida de la cova.
En acabar les activitats vam recollir el material i vam tornar a casa.

Més fotos AQUÍ

Iker Villacres


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada