dimarts, 15 de maig del 2018

Erasmus+ Let the science discover us

El passat mes d'Abril va tenir lloc la darrera mobilitat del Projecte Erasmus+ Let the science discover us a la localitat Italiana de Sant Giovanni Valdarno (Florència).
En aquesta mobilitat van participar 7 alumnes del 1r Batxillerat científic i del 1r Batxillerat social i les professores acompanyants vam ser la Carmen Castelló i la Marta Vellisca, coordinadora del projecte.
Sant Giovanni tant el director com tot el professorat de Ciències del institut ens van rebre càlidament i ens van convidar a visitar les instal·lacions de l'Institut Tècnic Valdarno on ens van mostrar les seves instal·lacions així com els laboratoris on van explicar les diferents invencions realitzades per alumnes del centre, que van guanyar diversos premis nacionals amb la impressora 3D, unes plaques solars o un detector d'alcoholèmia que envia missatges als pares.
Així mateix, els alumnes italians van fer una demostració pràctica amb robots seleccionats per participar en competicions internacionals. També vam visitar les instal·lacions de la universitat de geotecnologia on ens van explicar en què consisteix aquests estudis amb una visita guiada en anglès a la universitat.  

Els nostres alumnes van treballar activament tots plegats amb els alumnes dels altres països per tal de fer les presentacions relacionades amb l'àmbit de ciències, que prèviament havien investigat: les energies renovables, espècies animals en perill d'extinció, productes anti-aging, etc.
A banda d'aquestes activitats, també vam gaudir de la visita al museu Galileo Galilei i el Palazzo Pitti de Florència, el museu d'antropologia de Montevarchi i vam estudiar el sistema hidràulic i les fonts a la ciutat de Siena.
Finalment, vam assistir a una xerrada de Neurociència i vam celebrar la cerimònia de clausura, lliurament de diplomes i comiat final de les activitats i dels companys de projecte.
Erick Lobo e Iván Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada