dimarts, 17 d’abril de 2018

Fem un test a l'us de les xarxes socials a l'actualitat

En aquest formulari volíem comprovar en  quina situació es troba la societat mitjançant l'ús de les xarxes socials. Hem introduït preguntes en les quals calia  reflexionar més que altres o preguntes que potser només les entenien els adolescents d'aquesta generació. Han respost un total de 12 persones en què un 80% són joves i un 20% són adults.
Gráfico de respuestas de formularios. Título de la pregunta: Quin dispositiu utilitzes per connectar-te a les xarxes socials?. Número de respuestas: 12 respuestas.Gráfico de respuestas de formularios. Título de la pregunta: Quina de les següents utilitzes més?. Número de respuestas: 12 respuestas.
Gráfico de respuestas de formularios. Título de la pregunta: Quina xarxa creus que podria ser més coneguda per la seva utilitat?. Número de respuestas: 12 respuestas.


Gráfico de respuestas de formularios. Título de la pregunta: Quant temps creus que passes amb les xarxes socials?. Número de respuestas: 12 respuestas.
Gráfico de respuestas de formularios. Título de la pregunta: Si tens instagram, quin logo t'agrada més el "vell" o el "nou"?. Número de respuestas: 12 respuestas.
Gráfico de respuestas de formularios. Título de la pregunta: Hotel?. Número de respuestas: 12 respuestas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada