dijous, 1 de juny del 2017

FORMULARI ALS ALUMNES DE QUART

FORMULARI ALS ALUMNES DE QUART

L’altre dia vam pensar que estaria bé fer un petit formulari per als alumnes de quart en el qual els preguntaríem coses sobre el seu curs i el seu futur viatge a Itàlia.
Vam fer-los arribar el formulari a través de WhatsApp i a continuació extreurem una conclusió sobre les dades obtingudes.

Quant a la dificultat d’aquest curs, un 61,1% diu que esperaven el curs una mica més difícil; la resta, asseguren que els hi ha semblat igual que l’any passat o, almenys, els hi ha semblat com ells pensaven.

Una altra pregunta era que si les seves notes han baixat respecte els anys passats i un terç dels que han respost, ens asseguren que han pujat, un altre que segueixen igual i la resta ens diuen que han baixat una mica.

En referència al viatge d’Itàlia, la gran majoria dels alumnes (88,9%), sabien des de començament de curs que anirien a aquest viatge. L’11,1% no aniran a aquesta sortida.

El fet d’anar en vaixell, a quatre de les divuit persones que ens han contestat, ens han posat al formulari que sí, que els hi feia una mica de por; en canvi la resta d’alumnes, diuen que no.

En aquest país, onze persones de les que fan el viatge ens comuniquen que no hi han anat mai. En canvi, set persones sí que hi han anat però com que els va agradar bastant, tornen.

Una de les preguntes tractava de respondre si els alumnes preferirien anar amb la seva família i només un 16,7% ho confirmen.

La gran majoria dels alumnes van respondre que els dies demanats per aquesta sortida són suficients.

El 94,4%, és a dir, 17 persones diuen que sí estan preparades per la graduació i el mateix número de persones també diuen que trobaran a faltar els seus companys ja que només 12 persones seguiran estudiant en aquest institut.



Yaiza Rubio i Gerard Castillo, 3r B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada