dijous, 17 de novembre del 2016

LES VEUS DEL FUTUR

Les veus del futur


La idea va sortir d’una activitat proposada per un grup que es diu “We clap”. Els “We clap” formen a professors perquè aquests ensenyin gospel als seus alumnes. En aquest cas la nostra professora de música, Miriam Franch, va portar la idea al nostre institut.

A final de curs es farà un concert conjunt de tots els instituts que participen en aquest projecte.
En aquest concert es cantaran 5 cançons de la pel·lícula “Sister Act”, amb coreografia inclosa.

Sister Act: La pel·lícula tracta sobre una noia que es diu Deloris i no quadra amb els ensenyaments catòlics… Era cantant de casino i estava casada amb Vince LaRoca, que sense que ella s’adonés, l’home la va involucrar en activitats criminals. Deloris va avisar al policia del que estava fent. Llavors van pensar a enviar a la Deloris a un lloc segur, i la van portar a un convent.

Ella, al principi, s’hi va negar, però va acabar acceptant. El seu sobrenom era Mary Clarence. La van fer directora de l’orquestra. Llavors gràcies a ella els cants van anar millorant i la gent anava recuperant la fe perduda. La coral fins i tot va arribar a les orelles del papa.

Mentre les monges assajaven per l’actuació, van segrestar a la Deloris. Les monges van anar a rescatar-la, ho aconsegueixen i canten totes per al papa.

maxresdefault.jpg

We Clap: “We Clap” organitza tallers de cor tot treballant els estils de gospel i música moderna. Més informació: We Clap

Els primers dies es va fer un càsting per escollir als participants i el dia 20 d’octubre van començar a aprendre les cançons i les coreografies. Practiquen cada dilluns a l’hora del pati.


Laura Martin i Cristian Antequera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada