dimecres, 16 de març del 2016

MOBILE WORLD CONGRESS




El passat mes de febrer, se celebrà a Barcelona el Mobile World Congress, la fira més important de telefonia mòbil. Companyies de telèfons mòbils d’alta gamma hi presentaren al món els seus productes més innovadors. Algunes d’aquestes empreses van ser Samsung, Nokia, LG, Sony, HTC, Movistar, Vodafone o Orange, per triar alguns exemples coneguts.

Hem escollit parlar-vos de les novetats de les dues millors companyies de telèfons que hi ha en l’actualitat: Samsung i LG. Pensem que totes dues són les millors per les seves innovacions: lector d’empremta, multipantalla i sobretot per l’augment de la qualitat de la càmera, l’altaveu i la memòria.


Samsung va presentar el seu telèfon intel·ligent Galaxy S7, model amb el qual intenta competir amb l’iPhone. Tot i que s’assembla molt a l’S6, el nou model presenta una millora pel que fa a la programació interna i, a més, compta amb la possibilitat de veure imatges i vídeos amb una càmera de 360º. El que sí que ha canviat una mica és el preu: 719 euros, mentre que l'anterior Galaxy costava uns 509 euros.

Samsung S7 



LG també va exposar l’LG G5. Aquest mòbil compta amb 32 GB de memòria interna, una pantalla amb efecte 3D, té la funció de fer vídeos de 360º, pots treure’n la bateria interna i posar-n’hi una de nova i també disposa d’un mòdul a la part inferior del telèfon on connectar accessoris com, per exemple, un mòdul extra de càmera o d’àudio. El preu d’aquest aparell és de 650 euros.

LG G5
mòdul d'LG G5

     


Iván Martín i Raúl Lobo




                         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada