dimecres, 16 de març de 2016

El passat mes de febrer, se celebrà a Barcelona el Mobile World Congress, la fira més important de telefonia mòbil. Companyies de telèfons mòbils d’alta gamma hi presentaren al món els seus productes més innovadors. Algunes d’aquestes empreses van ser Samsung, Sony, Nokia, HTC, Movistar, Vodafone o Orange, per escollir alguns exemples coneguts.

Hem escollit parlar-vos de les novetats de les dues millors companyies de telèfons que hi ha a l’actualitat: Samsung i LG. Pensem que totes dues són les millors per les seves innovacions: lector d’empremta, multipantalla i l’augment de la qualitat de la càmera, l’altaveu i la memòria.

Samsung va presentar el seu Galaxy S7, model amb el qual intenta competir amb l’iPhone. Tot i que s’assembla molt a l’S6, el nou model presenta una millora pel que fa a la programació interna i, a més, compta amb la possibilitat de veure imatges i vídeos amb una càmera de 360º. El que sí ha canviat una mica és el preu: 719 euros, mentre que el Samsung Galaxy S6 costa uns 509 euros.


                                    
Samsung S7                                            Samsung S7

LG també va exposar l’LG G5. Aquest mòbil compta amb 32 GB de memòria interna, una pantalla amb efecte 3D, té la funció de fer vídeos de 360º, pots treure’n la bateria interna i posar-n’hi una de nova i també disposa d’un mòdul a la part inferior del telèfon on connectar accessoris com, per exemple, un mòdul extra de càmera o d’àudio. El preu d’aquest aparell és de 650 euros.
                         
                                              LG G5                                                                                                       LG G5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada