dimecres, 2 de març de 2016

El divendres dia 5 de febrer vam celebrar el Carnestoltes a l’institut. Va ser una festa molt divertida i va haver-hi disfresses molt originals com, per exemple, un dels  grups de primer que anaven d’Star Wars; un de segon, acompanyat del profe de Matemàtiques Pedro, d’animadores i jugadors de futbol americà; un de tercer, de My Little Pony; un de quart, de superherois o uns alumnes que anaven amb un vestit antiradiactiu.


També destacaren algunes disfresses individuals: les bessones de segon, una alumna de tercer disfressada  d’Smiley, un personatge d’una pel·lícula de terror, i el nostre discjòquei que anava de l’home del Monopoli.


Aquí teniu algunes de les disfresses que hem comentat:


Carnestoltes_2016_Institut_Marina (49).JPG
Les bessones, Anna Martínez i Sílvia Sánchez, amb un grup de militars


Carnestoltes_2016_Institut_Marina (43).JPG
   My Little Pony (Nayla Ballesta, Érika Ceño, Carol Limpias i Alejandro Chorro)

Carnestoltes_2016_Institut_Marina (38).JPG
Alguns dimonis, un àngel i Smiley


Carnestoltes_2016_Institut_Marina (10).JPGCarnestoltes_2016_Institut_Marina (14).JPG         Pedro, el professor de matemàtiques                                            La misteriosa noia Buggs Bunny


Carnestoltes_2016_Institut_Marina (13).JPG
Eugenio Perucha, del personatge manga Pain

La festa es va celebrar al pati: el lloc més espaiós del centre i millor per desfilar.


http://www.institutmarina.cat/images/slider/foto3.jpg


La rua va ser una mica fluixa perquè quasi cap curs va participar-hi seriosament, això sí: tots ens vam divertir-hi d’allò més.
Un alumne de 4t, el Sergi Torres, va fer de discjòquei i tots, alumnes i professors, vam gaudir molt amb la música.

La música que vam escoltar és la que està de moda i que normalment es posa a les festes, així que tots ballarem a ritme de dubstep, reggaeton, música electrònica i pop en general. 

Hi va haver alumnes que van proposar algunes cançons, però, malauradament, no vam poder escoltar totes les peticions. Pensem que aquest és un aspecte a millorar de cara al carnestoltes de l’any que ve.                                                     
Pel que fa al jurat del concurs, estava format per 5 persones: l’Anabel, directora de l’institut; la Carmina Viala, professora d’anglès; l’Èric Olmo, alumne de 4t d'ESO, la Gemma Tona, professora de català; la Dina, alumna de batxillerat i, per últim, l’Assumpta Ferran, professora d’educació visual i plàstica.


Carnestoltes_2016_Institut_Marina (73).JPG
Gemma Tona i Assumpta Ferran

Tot seguit us mostrarem els guanyadors del concurs de disfresses de cada curs d’ESO i Batxillerat:


Els alumnes de 1rB i la seva tutora, Maribel Calvo, disfressats dels personatges d’Star Wars. Van escenificar una batalla galàctica molt divertida. Felicitats!

 Els de 2nB i el seu tutor Pedro anaven d’animadores i jugadors de futbol americà, també ho van fer genial!


Els alumnes de 3rC es van disfressar dels personatges de la pel·lícula La purga. Tranquils, totes les purgues van ser detingudes pels policies; no en quedà cap lliure!Els de 4t A també es van disfressar d’Star Wars i van guanyar el premi de grup dels de quart. Fan por, oi?I, per últim, els alumnes de 1r del batxillerat humanístic que se n’anaven de boda, els nois eren núvies i les noies, els nuvis. Quin casament més xulo!Esperem que l’any vinent puguem també celebrar el Carnestoltes perquè  tot va sortir bastant bé i sobretot perquè ens ho vam passar pipa.
Gràcies a tothom per participar-hi!
Carnestoltes_2016_Institut_Marina (71).JPG  Carnestoltes_2016_Institut_Marina (76).JPG

Carnestoltes_2016_Institut_Marina (75).JPG


Equip de redacció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada