dimecres, 11 de juny del 2014

Scott Adkins, un presoner en busca de la llibertat

Avui us presentem a un dels nostres actors preferits, ja que ha fet moltes pel·lícules de lluita i acció. Les millors pel·lícules que ha fet Scott Adkins per a nosaltres han sigut les de Undisputed 2 i 3. Pel·lícules en les quals ha interpretat Yuri Boyka, un presoner que lluita en un torneig organitzat il·legalment a la presó per a aconseguir la seva llibertat.
Scottadkins08.jpg
Scott Adkins, nascut el 17/6/1976 a Sutton Coldfield (Inglaterra), va interpretar el paper de doble de Ryan Reynolds en les escenes d'acció de X-men Origins: Wolverine.

Scott Adkins no era molt bon estudiant, però aconseguia destacar en qualsevol activitat física. Als 10 anys va convènçer el seu pare perquè l'apuntés a judo. Per culpa d'un incident que va tenir a la porta de l'escola va veure que el judo no era suficient per a poder defensar-se. A part d'aquest incident, la seva curiositat va ser la que li va impulsar a apuntar-se a taekwondo sota la tutela de Ron Sergiew.  Més tard es va interessar pel kick boxing, esport en el qual, entrenat per Anthony Jones, va destacar ràpidament. Però no va quedar-se en això, va seguir practicant més arts marcials com el wushu o el jiu jitsu.
Anys més tard va començar a pensar en Hollywood i més tard es va apuntar a una prestigiosa escola de teatre en la qual es va especialitzar en el teatre dramàtic i superar la seva timidesa. Un dia va obtenir un paper a la pel·lícula Extreme Challenge a Hong Kong. Aquesta pel·lícula el va impulsar en la seva carrera. A Hong Kong va conèixer grans artistes com Jackie Chan o Jet Li que el van ajudar molt en la seva carrera artística. 


                                                                         Marc Casamitjana; Ahmad Benhaddi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada