dimarts, 12 de novembre del 2013

Pel·lícules: les estrenes del mes de novembre (per Chema Fernández)

A continuació us mostraré un conjunt de pel·lícules que s'estrenen a partir de l'1 de Novembre. Aquest ja és el segon cop que us porto això, perquè així us pugueu anar preparant per anar a veure les pel·lícules que us semblin interessants amb els vostres amics o familiars a veure-les. I a continuació les pel·lícules més interessants d'aquest mes.


El juego de Ender (8 de Novembre 2013)

Cartel El juego de Ender
En un futur proper, una raça alienígena, d'aspecte similar a les formigues, anomenada els insectores ha atacat la Terra en dues ocasions. De no ser per un heroi llegendari, el Comandant de la Flota Internacional (FI) Mazer Rackham (Ben Kingsley), tot s'hauria perdut. Preparant-se per al pròxim atac, l'estricte Coronel Hyrum Graff (Harrison Ford) i l'Exèrcit Internacional entrenen només els millors joves per trobar al futur Mazer.

NacionalitatGènere
Estats UnitsAcció, Aventura, Ciència Ficció



Somos los Miller (8 de Novembre 2013)

Cartel Somos los Miller
Aquesta pel·lícula tracta sobre un traficant que amb tres persones que no coneix de res es fa passar per família i van a Mèxic per portar un carregament immens de droga. Al llarg de la pel·lícula veureu quina aventura passen aquesta colla. Jo sens falta la vaig a veure.


NacionalitatGènereDuració
Estats UnitsComèdia1h i 50 min




Esto no es una cita (8 de Novembre 2013)

Cartel Esto no es una citaRoberto i Paula acaben de trencar amb les seves respectives parelles. Paula nosuporta el Roberto i ell, que està veritablement enamorat de la Paula, intentarà per tots els mitjans que ella oblidi el seu exnòvio i s'enamori d'ell.

Algunes comèdies et treuen un somriure, però amb "Això no és una cita" no pots parar de riure.

NacionalitatGènereDuració
EspanyaComèdia, Romàntica1h i 15 min



Los juegos del hambre 2: En llamas (22 de Novembre 2013)

Cartel Los juegos del hambre 2: En llamasContra tot pronòstic, la Katniss i Peeta, han guanyat la 74 edició dels jocs de la Fam. És un miracle que ella i el seu company del Districte 12, Peeta Mellark, segueixin vius. Katniss s'hauria de sentir alleujada, fins i tot contenta, ja que, al cap i a la fi, ha tornat amb la seva família i el seu amic de tota la vida, Gale. No obstant això, res és com a ella li agradaria. Ara viu en una casa millor, però el joc continua.

NacionalitatGènereDuració
Estats UnitsAventura, Ciència Ficció, Triller, Drama, Saga, Acció2h y 26 min


¿Quién mató a Bambi? (15 de Novembre 2013)

Cartel ¿Quién mató a Bambi?Qui va matar a Bambi? és l'història de dos joves amics que han de trobar la manera que el President de la companyia en la qual treballen, i sogre d'un d'ells, torni sa i estalvi a casa, ja que per estranyes circumstàncies es troba tancat semi despullat al maleter del seu cotxe. Paral·lelament, un empresari aclaparat pels deutes i el seu soci intenten un segrest exprés, encara que per una sèrie de desafortunades coincidències acaben segrestant el seu pare per equivocació. A partir d'aquí els problemes creixen.

NacionalitatGènereDuració
EspanyaComèdia1h i 29 min

Dos madres perfectas (15 de Novembre 2013)

Cartel Dos madres perfectasUna història que barreja l'amor, la luxúria i el poder de l'amistat, traçant les relacions passionals de Liz i Roz (Naomi Watts i Robin Wright), dues amigues de la infància que s'enamoren cadascuna del fill de l'altra (Xavier Samuel i James Frecheville). Totes dues hauran de superar aquesta prova d'amor i amistat.

NacionalitatGènereDuració
Austràlia, FrançaDrama1h i 40 min





Plan en las Vegas (22 de Novembre 2013)

Cartel Plan en Las VegasBilly (Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) i Sam (Kevin Kline) són amics des de la infància. Quan Billy, l'etern solter del grup, decideix casar-se amb la seva nòvia de trenta anys, els quatre se'n van a Las Vegas amb la idea d'oblidar-se de la seva edat i reviure els seus dies de glòria. Però poc després d'arribar, descobreixen que "Sense City" (La ciutat del pecat) també ha canviat amb el temps i que els anys no passen en va per als amics.

NacionalitatGènereDuració
Estats UnitsComèdia1h i 45 min


La Por (22 de Novembre 2013)

Cartel El miedoManuel té setze anys i mai parla amb ningú del que passa en la seva família. Mai parla que, als matins, quan el seu pare s'aixeca, ell ja està despert. Mai parla dels blaus que la seva mare té en diferents parts del cos. Ni tampoc parla de la por que ell, la seva mare i la seva germana petita senten quan són a casa amb el seu pare. Per això a Manuel li agrada anar a l'institut, perquè mentre és allà no és a casa.

NacionalitatGènereDuració
EspanyaDrama1h i 13 min




Bienvenidos al fin del mundo (29 de Novembre 2013)

Cartel Bienvenidos al fin del mundoAls afores d'una petita ciutat d'Anglaterra, cinc adolescents decideixen celebrar la seva graduació a l'institut amb un recorregut èpic de pub en pub. Malgrat el seu entusiasme i després de beure un bon nombre de pintes, no aconsegueixen arribar a l'últim pub de la llista, "The World's End". Vint anys després, "els cinc mosqueters" s'han convertit en marits, pares i professionals, amb la notable excepció del seu voluble líder Gary King, que ja passa dels quaranta, atrapat en el fum de la seva adolescència. L'incontrolable Gary, conscient de la creixent distància que el separa del seu antic millor amic Andy, està entestat a intentar fer la famosa marató alcohòlica de "La milla d'or". Convenç Andy, Steven, Oliver i Peter que han de repetir la gesta que van deixar inacabada, i queden en veure's un divendres a la tarda. 

NacionalitatGènereDuració
Regne UnitAcció, Comèdia, Ciència Ficció1h i 49 min





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada