divendres, 4 d’octubre del 2013

Estrenes de pel·lícules - Octubre 2013, per Chema Fernández

A continuació us mostraré un conjunt de pel·lícules que s'estrenen a partir de l'1 d'Octubre. Intentaré cada mes posar-vos un llistat de les pel·lícules que s'estrenaran al mes següent. (Escolliré les més interessants des del meu punt de vista). Gràcies.


Gravity (4 d'octubre 2013)

Ryan Stone (Sandra Bullock) és una enginyera mèdica en la seva primera missió espacial, al comandament del veterà astronauta Matt Kowalski (George Clooney). No obstant això, en una missió aparentment rutinària, la llançadora es destrueix, deixant Stone i Kowalski totalment sols i incomunicats amb la resta, girant en la foscor. L'única manera possible de tornar a casa és endinsar-se en l'espai infinit i aterridor.

Nacionalitat
Gènere
Duració
Estats Units, Regne Unit
Drama, Ciència Ficció, Thriller, 3D
1h i 30 min





El mayordomo (4 d'octubre 2013)

La pel·lícula comença el 1926 i segueix un jove Cecil, que intenta d'escapar de la tirania d'un Sud d'Estats Units durament segregat, a la recerca d'una vida millor, i acaba aconseguint un treball com a majordom a la Casa Blanca. Allà, Cecil esdevé testimoni directe de la història i del funcionament intern del Despatx Oval, mentre es desenvolupa el moviment pels drets civils.

Nacionalitat
Gènere
Duració
Estats Units
Biografia, Drama
2h i 12 min





Los muertos del hambre (4 d'octubre 2013)

Paròdia de la pel·lícula Los juegos del hambre protagonitzada per Maiara Walsh en el paper de Kantmiss Evershot (en referència al personatge de Katniss Everdeen interpretat originalment per Jennifer Lawrence).

Los muertos del hambre també farà referències a altres èxits cinematogràfics del 2012 com Los Vengadores, Los Mercenarios, Sherlock Holmes 2, Avatar, o Harry Potter y las Reliquias de la muerte (Part 2).

Nacionalitat
Gènere
Duració
Estats Units
Comèdia
No hi ha informació




Zipi y Zape y el club de la canica (4 d'octubre 2013)


Zipi i Zape són castigats a passar l'estiu a l'escola Esperança, un centre re-educacional dirigit amb mà de ferro i pegat a l'ull pel temible Falconetti. Aviat descobreixen que és un lloc on jugar està prohibit. Allà fundaran el Club de la bala, la resistència infantil que desafia l'autoritat dels adults. Amb intel·ligència, valentia i indestructible fe en l'amistat descobriran un misteriós secret que s'oculta a l'escola i viuran l'aventura més emocionant de les seves vides.

Nacionalitat
Gènere
Duració
Espanya
Familiar
1h i 28 min





Turbo (18 d'octubre 2013)


Turbo, dels realitzadors de Madagascar, Kung Fu Panda i Els Croods: Una aventura de comèdia,  gira al voltant d'un cargol (Turbo) que va aconseguir el seu somni d'una forma molt peculiar: la hipervelocitat. Turbo al llarg de la pel·lícula coneix uns altres cargols que volen ser cargols de curses i es fan amics. Podrà Turbo guanyar la cursa de les 500 milles d'Indianàpolis? Ho sabràs el 18 d'octubre.

Nacionalitat
Gènere
Duració
Estats Units
Animació, Aventura, Comèdia, Familiar, 3D
1h i 36 min








Doraemon i Nobita Holmes al misteriós museu del futur (31 d'octubre 2013)


Un bon dia, un misteriós lladre anomenat Deluxe es cola pel forat dimensional i li pren el cascavell a Doraemon mentre dorm. Per localitzar el cascavell perdut, Doraemon li dóna a Nobita un vestit de detectiu "sherlock" (amb gorra, bastó, lupa), amd el qual reuneix les pistes que els porten a ell i als seus amics al Museu del futur, al segle XXII. Allà, la tropa coneix les històries del director del museu, els professors Hartmann i Peppler, i el nét del primer, Kurt Hartmann, un aspirant a inventor que no crea més que desastres. Són grans homes amb grans         secrets... I una amenaça sobre ells.


Nacionalitat
Gènere
Duració
Japó
Familiar
1h i 28 min




Thor 2: el mundo oscuro (31 d'octubre 2013)

Thor 2: el món fosc, de Marvel és la continuació a la gran pantalla de les aventures de Thor (2011). el Poderós Venjador, en la seva lluita per salvar la Terra i els Nous Regnes d'un fosc enemic que és anterior al mateix univers. Després de "Thor" i Els Venjadors, Thor lluita per restablir l'ordre en tot el cosmos... però una antiga raça liderada pel venjatiu Malekith pretén tornar a sumir l'univers en la foscor. Thor s'enfronta a un enemic al qual ni tan sols Odín i Asgard poden fer front, i a embarcar-se en el seu viatge més perillós i personal. En aquest viatge es reunirà amb Jane Foster i haurà sacrificar-ho tot per salvar el món.

Nacionalitat
Gènere
Duració
Estats Units
Aventura, Fantasia, Acció, Drama, Cómic, 3D, Saga
No hi ha informació



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada