dimecres, 16 de novembre del 2011

Canal Olímpic
Una sortida plena de sorpreses

La sortida del passat dia 6 d’octubre del 2011, al Canal Olímpic, va ser molt divertida i tenim moltes anècdotes.

En el Canal Olímpic vam practicar tir amb arc, canoa i caiac. Ens van dividir en tres grups, per no agrupar-nos tants en un mateix esport i passar-ho millor.
Al principi no ens sortia gaire bé, això del tir amb arc, però després vam anar-ho fent cada cop millor, fins que vam encertar la diana. Va ser molt divertit, però només ens deixaven llençar tres cops per torn. Un nen va fer tanta força amb l’arc, que la fletxa li va sortir disparada per sobre de la paret de seguretat. Quan ja marxàvem cap a la següent activitat, dos nens es van barallar. La baralla va començar per una armilla, però després va anar a més.
Després d’acabar tir amb arc, vam anar a fer canoa. Era una mica difícil, ja que es feia anar amb un rem que només tenia una fulla, i calia molta compenetració entre la parella perquè pogués anar bé. Vam fer molts circuits i al final ens en vam sortir. Però abans d’acabar, molts nens i nenes es van llençar a l’aigua per refrescar-se.


L’última activitat que vam fer abans de anar-nos a dinar va ser caiac. Caiac és un esport molt semblant a la canoa, però una mica més fàcil, ja que el rem té dues fulles i és més fàcil fer-lo circular. La diferència era que resultava més fàcil caure a l’aigua, ja que estava més a prop nostre. Els professors van d’haver de venir-nos a buscar a més d’un per ajudar-nos a tornar a pujar.
En el temps lliure vam conèixer nois i noies d’altres col·legis. Vam anar a un bar que hi havia, on feien menjar i podies comprar begudes i gelats. Després de dinar vam fer una volta pel canal, i vam trobar persones minusvàlides fent bicicleta i més esports.
Va ser molt divertit, però ens hauria agradat més si hi haguéssim estat més temps. L’endemà, un bon refredat.
Cristina Sànchez, Nerea Mendieta i Marta Sahuquillo


1 comentari:

  1. M'agradat molt aquestes fotos per que te una bona presentació i crec que li agradara a molta gent.

    MIMOUNT OUCHEN 2nC

    ResponElimina