dijous, 25 d’abril del 2019

Visita dels alumnes de 4t Catalunya Ràdio

El passat 28 de març un grup d'alumnes de 4t d' ESO van visitar les instal·lacions de Catalunya Ràdio. Aquesta visita es fa, com cada any, en el marc de l'assignatura de taller de premsa. Igual que el grup que va fer la visita el dia 28 de març, tots els altres grups de 4t fan la mateixa sortida.
L'activitat consta de dues parts: una visita a les instal·lacions on es pot veure els diferents estudis des d'on es fa els diferents programes, les oficines o les aules de treballs dels periodistes que preparen els programes. Aquesta part de l'activitat contempla l'enregistrament d'un butlletí de notícies per part de l'alumnat i de vegades també s'enregistren preguntes que fan els alumnes i que formaran part del programa La nit dels ignorants.
L'altra part de l'activitat consisteix a entrar a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio com a públic del programa que s'estigui emetent en aquell moment. El passat dia 28 els nostres companys de 4t van entrar de públic en la secció de cultura de programa El matí de Catalunya Ràdio, com podeu veure a la foto hi havia l'actor José Sacristán, l'escriptora i periodista Gemma Ruiz, el crític de cinema Àlex Gorina, entre d'altres. Un altre grup d'alumnes va entrar de públic al programa d'humor APM?
La valoració global de l'activitat ha estat positiva per part de tothom i totdon.


Estudi 1 de Catalunya ràdio el 28 de arç de 2019




Moment de la visita a les instal·lacions de Catalunya Ràdio



Moment de la visita a les instal·lacions de Catalunya Ràdio



Moment de l'enregistrament d'un butlletí de notícies



Moment de la visita a les instal·lacions de Catalunya Ràdio



Moment on una part del grup assistia de públic a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio


Madeleine Minga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada